De Stichting ZiektekostenBES heet je welkom op deze speciale website. Hier kun je alle informatie vinden over je eigen studentenpakketverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering en  tandartsverzekering. Als je vragen hebt kun je deze altijd aan ons stellen via het contactformulier, of je eigen accountmanager van NNAM bellen. NNAM voert in Nederland voor ZiektekostenBES alle werkzaamheden rond je verzekeringen uit.

We zullen je in de toekomst via onze digitale nieuwsbrief regelmatig op de hoogte houden. Het gaat dan om zaken die belangrijk zijn voor je verzekering of om nuttige wetenswaardigheden.

Welke verzekering past bij jou?

Ben je een niet werkend student? 
Dan past onze Studentenpakketverzekering bij je. Voor meer informatie over de Studentenpakketverzekering klikhier.

Ben je een werkende student of loop je stage?
Dan dien je te kijken naar een basisverzekering. Voor meer informatie over de basisverzekering klik hier.

Vind je toch dat deze verzekering jou als werkend student niet genoeg dekt, dan kun je kijken naar de aanvullende verzekering(en) Klik hier

Let wel, de aanvullende verzekering heeft alleen betrekking op werkende studenten mét een basisverzekering.

Ook is het nodig om zonder zorgen naar de tandarts te kunnen. Hiervoor hebben wij een tandartsverzekering. Bij de tandartsverzekering heb je de keuze tussen twee pakketten. Voor meer informatie klik hier

Om geen enkele belangrijke e-mail te missen, adviseren wij je om het e-mail adresziektekostenBES@nnam.nl als veilig te markeren, anders komen onze verstuurde e-mails in jouw postvak voor ongewenste mail binnen.